VIP-pakettien verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Tuotteiden hintaan lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Hospitalitypakettien varaus- ja peruutusehdot

Yleiset laskutusehdot: 14 pv netto. Tilauksia tullaan laskuttamaan lokakuusta 2022 alkaen.

Mikäli asiakas peruu tilauksensa tai tilaus katsotaan peruutetuksi, on myyjällä oikeus palauttaa tuotteet uudelleenmyyntiin. Tilaus katsotaan peruutetuksi, jos laskua ei suoriteta eräpäivään mennessä tai yhden huomautuksen jälkeen. Laskun suorituksen jälkeen tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä jo tehtyjä suorituksia palauteta. Asiakas voi jälleenmyydä tuotteen. Mahdollisesta jälleenmyynnistä on ilmoitettava myyjälle.

Mikäli kisat peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Myyjä toimittaa ennen tapahtumaa tai viimeistään tapahtumassa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput, oheismateriaalin sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle. Myyjällä on oikeus peruuttaa tuote tai siirtää asiakas toiseen, laadultaan vastaavaan tilaisuuteen. Tällaisesta muutoksesta informoidaan asiakasta etukäteen.

Maksutavat

VIP-paketit maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Walley, Jousto, OP Lasku
Muu: PayPal

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com